fiat

Contact

 

Telefoon: (0) 0800 342 800 00

 

Meer info

7 JAAR LANG ZORGELOOS RIJDEN? GEGARANDEERD.

Fiat heeft een oplossing bedacht om je langer zorgeloos van je auto te laten genieten. Fiat Extra Garantie is een service die je in staat stelt om tot maar liefst 7 jaar complete zekerheid te verkrijgen, door de reguliere garantie uit te breiden, zonder kilometerlimiet en eigen risico. Kies de garantieduur die het beste bij je past. Mocht je gedurende die periode pech of problemen met je auto krijgen, dan kan je rekenen op de betrouwbaarheid van het Fiat-servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen. Bovendien kan je er van verzekerd zijn dat bij eventuele vervanging uitsluitend Originele Fiat Onderdelen worden gebruikt.

Fiat Extra Garantie helpt je auto in een optimale conditie te houden met de zekerheid van langdurig zorgeloos rijplezier dankzij een van de meest uitgebreide garantiestelsels die er momenteel op de markt zijn. De overeenkomst voor de extra garantie kan worden afgesloten door zowel particulieren als bedrijven, voor één of meerdere auto's met een maximum van tien. De verlenging van de garantie kan naar keuze worden aangegaan voor het derde tot en met het zevende jaar.

HOE KAN IK MIJN FIAT EXTRA GARANTIE REGELEN?

Je kan de Fiat Extra Garantie online afsluiten of bij alle officiële Fiat-dealers binnen twee jaar na de registratiedatum van je auto en voordat deze 60.000 km heeft gereden. De enige voorwaarde is dat het onderhoud aan de auto is uitgevoerd volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema zoals vermeld in het Fiat Instructieboek. Je kunt Fiat Extra garantie ook afsluiten direct bij de aankoop van je Fiat.

Nadat de aanvraag succesvol in behandeling is genomen is de garantieverlenging afgesloten en ontvang je per post binnen 4 weken de Fiat Extra Garantie Pas.