fiat

Contact

 

Telefoon: (0) 0800 342 800 00

 

Meer info

7 JAAR LANG ZORGELOOS RIJDEN? GEGARANDEERD.

Fiat heeft een oplossing bedacht om u langer zorgeloos van uw Fiat te laten genieten. Fiat Extra Garantie is een service die u in staat stelt om tot maar liefst 7 jaar complete zekerheid te verkrijgen. U kunt de reguliere garantie van 5 jaar verlengen naar 7 jaar complete zekerheid, zonder kilometerlimiet en eigen risico.

Mocht u gedurende die periode problemen of pech krijgen met uw auto, dan kunt u rekenen op de betrouwbaarheid van het Fiat servicenet en het vakmanschap van het personeel in onze gespecialiseerde werkplaatsen. Bovendien kan je er van verzekerd zijn dat bij eventuele vervanging uitsluitend originele Fiat onderdelen worden gebruikt.

Met Fiat Extra Garantie kunt u uw auto in optimale conditie houden met de zekerheid van langdurig zorgeloos rijplezier, dankzij een van de meest uitgebreide garantiestelsels die er momenteel op de markt zijn. De Extra Garantie overeenkomst is zowel mogelijk voor zakelijke als particuliere Fiat rijders, met een of meerdere auto’s tot een maximum van tien.

HOE KAN IK MIJN FIAT EXTRA GARANTIE REGELEN?

U kunt de Fiat Extra Garantie online afsluiten of de aanvraag doen bij de officiële Fiat-dealer binnen twee jaar na de registratiedatum van de auto en voordat u er 60.000km mee heeft gereden. Voorwaarden voor Fiat Extra Garantie is dat het onderhoud van het voertuig volgens de richtlijnen van het onderhoudsschema, zoals vermeld in het Fiat onderhoudsboekje, is gedaan bij een officiele Fiat-dealer of Erkend Reparateur. Wanneer u de auto nieuw koopt, kunt u het direct afsluiten bij de Fiat dealer. 

Nadat de aanvraag succesvol in behandeling is genomen, is de garantieverlenging afgesloten. U ontvangt, per post, binnen vier weken de Fiat Extra Garantie pas.